PDR

PDR

Vi utför nu PDR jobb på de flesta fordon!

Vad är PDR (paintless dent removal) Färgfri buckel borttagning?

Vanligtvis när man får en buckla på bilen så lämnar man in den till en lackerare, som slipar ner bucklan och fyller igen den med spackel, för att sedan lackera om. Även om detta gör så att ditt fordon ser gott som ny ut, så är det egentligen inte en metod som är bra på längre sikt. Det är dessutom tidskrävande, dyrt och kan på ett negativt sätt påverka andrahandsvärdet på din bil, eftersom det oftast går att se om ett fordon har en ny framskärm eller har omlackerade dörrar. Och vad händer med rostskyddsgarantin på nya bilar när man slipar igenom galvaniseringen?

Med Paintless Dent Removal finns det inga fyllmedel och det finns ingen slipning. PDR är en miljövänlig reparationsmetod som återställer bilen till dess ursprungliga skick. PDR kan användas för att avlägsna stötmärken, bucklor och dörruppslag från andra fordon, samt veck och hagel skador. Det handlar alltså om att vi masserar ut din buckla utan att du behöver lackera om.

Här nedan kan du se en före och efter bild på en skada som vi åtgärdat helt utan omlackering. Så här stora skador är dock svårt att få riktigt riktigt bra. I det här fallet ville kunden bara kunna öppna passagerardörren. Han ville inte heller åtgärda den lilla bulan på passagerardörren. Kunden blev mycket nöjd och slipper nu byta ut hela framskärmen.

pdr före efter
Rulla till toppen